Fixa håret inför ett konsertbesök

Rockfestivaler är härliga, högljudda och svettiga events. Det är därför vi älskar dem. Men det är inte like bra för vårt hår att gå på rockfestivaler och konserter. Det blir som sagt svettigt och är man dessutom stående i solen så blir håret extra slitet. Men det finns räddning.

Preparera håret först

Börja någon vecka i förväg med att göra en skön hårinpackning av något slag. Till exempel något med keratin i som skyddar mot torrhet och slitage. Du kan gärna göra ett par sådana inpackningar veckan innan konserten. Undvik också gärna att styla håret för mycket under den veckan för att låta det vila.

Dagen D – dags att styla

När dagen för konserten kommer är det dags att tänka på hur du vill styla håret. Ska det vara stort och busigt eller glansigt och platt till exempel. Det kan också vara värt att tänka på hatt om det blir konsert i solen.

Köp hem produkterna i god tid innan konserten eller festivalen så du kan börja dina preparationer. Du kan alltid hitta något passande på nätet. Klicka här så får du se några exempel på bra produkter.

Ha en toppen konsert och glöm inte att ladda mobilen för all selfies med bandet!