Dofta gott hela dagen

När du ska iväg på konsert eller på något annat event kan det vara hög tid att dofta gott. Det är aldrig roligt att gå på ett evenemang och sedan lukta äckligt. Odören som du avger är viktig att förstå och hämma om den inte är god.

Se därför till att ha olika parfymer i din arsenal som du kan spruta för att lukta gott. Du kan idag med fördel spara in pengar genom att shoppa på nätet. Det brukar nämligen vara betydligt billigare att beställa parfym online på grund av de ökade hyrorna i fysiska butiker.

Viktigt med hygien

Först och främst är det viktigt att du håller en god hygien för att du ska dofta gott. Det räcker inte alltid med att bara spruta parfym för att dölja din illaluktande odör. Se därför till att duscha och ta hand om din kropp för att lukta gott. Efter en dusch passar det alldeles utmärkt att ta ett eller två sprut parfym.

Använd med måtta

Sist men inte minst är det viktigt att du använder din parfym med måtta. Det blir lätt överväldigande när du använder för mycket parfym. Ha som riktlinje att ta ett till två sprut parfym på morgonen och fyll på mot kvällen.